Maatregelen diensten i.v.m. Corona-virus

In verband met het Corona-virus hebben de overheid en de landelijke kerk preventieve maatregelen genomen die ons als gemeente ook praktisch raken. De diensten op zondag zullen in deze periode in zo klein mogelijke setting plaatsvinden waardoor er helaas geen mogelijkheid is gasten en kerkleden in de diensten te ontvangen. Ook andere bijeenkomsten van de gemeente zijn tot nader order opgeschort.

De diensten zullen via de website live mee te luisteren zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/luister-live/. De diensten kunnen ook via de website live mee te kijken zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/kijk-live/ Ook zullen de audio-uitzendingen naderhand via het preekarchief na te luisteren zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/prekenarchief/.

De actuele richtlijnen van de landelijke kerk kunt u vinden op https://www.hersteldhervormdekerk.nl/uploads/nieuws/HHK/2020/Update_adviezen_BMGS_coronavirus.pdf.

We bidden een ieder veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijd. Onze tijden zijn in Gods hand. Dat geeft de kracht en de ontspanning om te doen wat we nu moeten doen, in het vertrouwen dat niets ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

share

Recent Posts