Vooraankondiging Rommelmarkt Kralingse Veer

Save the date: 11 juni 2022

Beste Laankerkers,

Op D.V. 11 juni hopen we na enkele jaren van afwezigheid weer een Rommelmarkt te organiseren. We noemen deze Rommelmarkt ‘Rommelmarkt Kralingse Veer’.  Daarmee willen we duidelijk maken dat we de rommelmarkt organiseren in de wijk, voor de wijk en ook met de wijk. Het is in samenwerking met het buurthuis. De wijkbewoners kunnen zelf ook een kleedje vullen of een kraam huren. Het gaat ons in de eerste plaats niet om een hoge opbrengst, maar veel meer om een goede verbinding met de wijk en de bewoners.

De spullen die we gaan verkopen zullen we op enkele momenten in de weken voor 11 juni inzamelen. Waar en wanneer we dat doen horen jullie zo spoedig mogelijk. Het signaal dat we nu willen afgeven:

Zet je spulletjes alvast apart, dan is er straks ook wat te verkopenJ !!!

We richten ons op kleding en de kleinere spullen. Geen bedden, grote kasten en groot witgoed.

Verder zal er waarschijnlijk een hamburgerkraam, springkussen e.d. aanwezig zijn. Koek en zoopie zullen we vanuit het buurthuis organiseren. Ben je net zo enthousiast als de vele vrijwilligers die zich al hebben opgegeven? Mail naar RommelmarktKV@laankerk.nl en geef je mobiele nummer op, dan komt het helemaal goed.

Heb je een leuk of bijzonder aanbod of een goede suggestie waarbij jij de rommelmarkt leuker en mooier maakt, laat het ons weten! Zelfde mailadres…

Deze “eerste” rommelmarkt organiseren we bewust op een kleinere schaal zodat we er weer een beetje in kunnen groeien en we dit de komende jaren ook goed kunnen volhouden met elkaar.

De opbrengst zal worden bestemd aan goede doelen in de wijk. Samenbinden en groeien in de wijk rondom de Laankerk!!! Help je mee?

share

Recent Posts