Maatregelen diensten i.v.m. Corona-virus

In verband met het Corona-virus hebben de overheid en de landelijke kerk preventieve maatregelen genomen die ons als gemeente ook praktisch raken. De diensten op zondag zullen in deze periode in beperkte setting plaatsvinden waardoor een beperkt aantal kerkleden de diensten bijwonen. Helaas is er in zeer beperkte mate de mogelijkheid om gasten in de diensten te ontvangen.

De diensten zullen via de website live mee te luisteren zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/luister-live/. De diensten kunnen ook via de website live mee te kijken zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/kijk-live/ Ook zullen de audio-uitzendingen naderhand via het preekarchief na te luisteren zijn via https://www.laankerk.nl/de-laankerk/prekenarchief/.

De actuele richtlijnen van de landelijke kerk kunt u vinden op de website www.hersteldhervormdekerk.nl

We bidden een ieder veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijd. Onze tijden zijn in Gods hand. Dat geeft de kracht en de ontspanning om te doen wat we nu moeten doen, in het vertrouwen dat niets ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

share

Recommended Posts