6 apr. Derde Israël-webinar

Beste gemeenteleden, komende dinsdagavond 6 april hopen we de derde en laatste Israël-webinar te houden. Ook dit laatste webinar wordt opnieuw via Microsoft Teams uitgezonden. We starten om 20.00u, maar u kunt vanaf 19.45u inloggen. Hieronder volgen een een aantal stappen en spelregels om de webinar op een goede manier te kunnen volgen.

We starten het webinar met ruimte om uw vragen te stellen naar aanleiding van het tweede webinar. U kunt eventueel uw vragen vooraf al sturen aan Hans en André. Het tweede webinar is nog terug te kijken, of de tekst opnieuw te lezen in een artikel achter de login op de website van de Laankerk: Terugkijken en lezen – webinar Israël 2 – De geschiedenis van Israël tot nu toe – Laankerk.nl

  1. Wanneer u nog geen Microsoft Teams geïnstalleerd heeft, kunt u dat doen via de volgende link: https://teams.microsoft.com/downloads
  2. Na installatie kunt u in uw browser de volgende link openen: https://tiny.cc/lk-israel
  3. Het kan zijn dat Teams nu automatisch verbinding maakt met het Israël-webinar; wanneer dat niet gebeurt heeft u de mogelijkheid om op de website die zich opende te klikken op de onderste optie: ‘Uw Teams-app openen’.
  4. Wanneer de Teams-link is geopend krijgt u de melding dat u snel wordt toegelaten tot het webinar; wacht nu rustig af tot u wordt toegelaten tot het webinar.
  5. NB. Er zullen verschillende mensen inloggen en het is om die reden belangrijk dat u het geluid van de microfoon dempt en de camera uitschakelt.
  6. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft tijdens het webinar, kunt u gebruikmaken van de chat-functie in Teams. Na het referaat zullen de vragen en opmerkingen worden behandeld.
  7. Het is belangrijk dat u in uw Teams-instellingen duidelijk uw naam vermeldt; de webinar is namelijk uitsluitend bedoeld voor leden van de Laankerk. Onbekende namen zullen niet worden toegelaten tot het webinar.

Wanneer er nog vragen zijn m.b.t. het webinar van komende dinsdag kunt u hierover contact opnemen met Hans van Kooten en André Roozendaal.
We wensen u alvast een gezegend en leerzaam webinar toe en hopen u komende dinsdag via Teams te ontmoeten!

Met hartelijke groet,

Hans van Kooten en André Roozendaal

 

share

Recommended Posts